Billigt til Rhodos

Se rejser her

   


Rhodos

Hoteller

Seværdigheder

Top 10 strande

Kort

Vejr og klima

 

 

Rhodos hoteller

 
 

Hoteller på Rhodos
Sunweb har specialiseret sig i hoteller på Rhodos, og tilbyder hoteller i alle prisklasser.

Hotellerne ligger i alle de kendte feriebyer, som Faliraki, Ixia og Ialyssos. Flere af hotellerne kan bestilles med all inclusive.

Sunweb tilbyder dansk guideservice, ligesom de også arrangerer ture med dansk guide.

Se afgange, priser og hoteller her.

 

Hotel Mitsis Grand

Hotel Mitsis Grand | Rhodos by

Fantastisk 5-stjernet familiehotel, der ligger 50 meter fra stranden. Den flotte gamle bydel ligger kun 600 meter fra hotellet, og den nye bydel med butikker, restauranter m.m. er endnu tættere på.

To flotte poolområder med børnepool. Tennisbane og fitnessrum. All inclusive med mulighed for at spise på hotellets a la carte restauranter. 

 

Hotel Cyprotel Faliraki | Faliraki

Meget familievenligt all inclusive hotel i Rhodos største ferieby, Faliraki. Tre swimmingpools, to børnepools og mange vandrutsjebaner. Den flotte strand ligger 800 meter væk, der kører shuttlebus.

Mange aktiviteter på hotellet, som tennis, squash, bordtennis, fitness og basketball. Hotellet anbefales til børnefamilier.


Hotel Blue Horizon | Ialyssos

Dejligt familiehotel helt ned til stranden i feriebyen Ialyssos tæt på Rhodos by. Hotellet har et flot poolområde med særskilt børnepool og direkte adgang til den brede strand.

Hotellet har mange aktiviteter som beachvolley, tennis og bordtennis. Der er mulighed for at leje windsurfingudstyr og anden vandsport.

  Hotel Dessole Lippia Golf Resort

Dessole Lippia Golf Resort | Afandou

All inclusive hotel med underholdning og oplevelser for hele familien. Hotellet råder over dejlige poolområder med seperat børnepool og sjove vandrutsjebaner.

Hotellet ligger meget tæt på den eneste 18 hullers golfbane på Rhodos. På selve hotellet kan hele familien spille minigolf, fodbold, tennis m.m. 

 
 

 

 
 

Kontakt - Privatlivspolitik