Billigt til Rhodos

Se rejser her

   


Rhodos

Hoteller

Seværdigheder

Top 10 strande

Kort

Vejr og klima

 

 

Water Park i Faliraki

Faliraki Water Park går for at være det største vandland i Europa, og hvem ved, måske er det sandt. Det er i hvert fald det største på Rhodos og i Grækenland.

Vandparken er en sand fornøjelse for hele familien, både store og små, og uanset hvor modig man måtte være. Der er nemlig vandrutsjebaner for alle.

De mest udfordrende er markeret med en rød trekant, som for eksempel 'Kamikaze' og 'Free Fall'. De som de fleste tør prøve har orange og gule mærkater, og i den kategori falder 'Giant Slides', 'Rafting Slides', 'Sting Ray' og 'Head First Mat Racers', hvor hele familien kan dyste med hinanden på hurtige måtter.

Skal det endnu længere ned i tempo, så kan en tur i 'Lazy River' anbefales eller bølgepoolen. Det er naturligvis også muligt bare at lægge ved poolen og nyde solen.

For børnene er der et stort særskilt område. Her kan de boltre sig i swimmingpoolen med piratskib, køre på de små vandrutsjebaner, hoppe og klatre på en kæmpe hoppepude eller løbe ind foran den store spand, som vipper mere end 1000 liter vand ud hvert tiende minut.

Når sulten melder sig, er det muligt at købe hamburgere, sandwichs, pizza, gyros, souvlaki m.m. i et af de mange cafeterier i Faliraki Water Park.

Faliraki Water Park er næsten garanteret sjov for hele familien. Komme man med bil er der gratis parkering, men ellers går der også busser. Se parkens officielle website her.

Vandrutsjebanerne Kamikaze og Free Fall

Stingray

Mat racers - fem kan dyste mod hinanden!

Lazy river

Rhodos største vandland

Vandland til børn

Kæmpe vandhoppepude!

Så tippede spanden...

Bølgepool i Faliraki vandland

 
 

 

 
 

Kontakt - Privatlivspolitik