Billigt til Rhodos

Se rejser her

   


Rhodos

Hoteller

Seværdigheder

Top 10 strande

Kort

Vejr og klima

 

 

Rhodos seværdigheder og aktiviteter

Lindos Akropolis
Akropolis hæver sig højt over Lindos, den eneste af Rhodos' tre antikke byer, der stadig består som et levende bysamfund.

På toppen af Lindos Akropolis ses den 88 meter lange række af marmorsøjler og resterne af det smukke Athena Lindias tempel. Det blev opført helt tilbage i år 342 f.kr.

Udover at kunne se de historiske bygningsværker på nært hold, så er udsigten også fantastisk.
  Lindos Akropolis

Faliraki Water Park
Faliraki Water Park har ry for at være Europas største vandland eller vandpark om man vil.

Det er stort. Der er de helt store rutsjebaner for de modige, der er mere moderate rutsjebaner, der er en 'lazy river' som man kan drive rundt i, en kæmpe bølgepool og masser af områder hvor familien kan ligge på solsengene og slappe af.

Der er også en stor sektion for de mindre børn. Læs mere og se mange billeder her.

  Faliraki vandland

Rhodos gamle bydel
Rhodos by betragtes af mange som en af de smukkeste større byer i hele Middelhavet. Det har den gamle bydel en høj grad af æren for.

Den gamle bydel er med sine ca. 6.000 indbyggere en levende by. Bydelen har mange bygninger som er mange hundrede år gamle.

Højdepunkterne er bl.a. Stormestrenes palads, Riddernes gade og Den tyrkiske bydel. Læs mere og se billeder her.

 

Sommerfugledalen
Sommerfugledalen er i månederne juni til september hjemsted for tusindvis af natsommerfugle af arten Rhodos-Bjørn, hvor de opholder sig i den fugtige dal.

Dalen byder på de perfekte rammer for en vandretur i frodig natur med både vandløb og små vandfald. Som bonus kan gæsterne opleve de mange sommerfugle, som oftest sidder helt stille på ambratræernes stammer. 

Læs mere og se billeder her.

  Sommerfugledalen Rhodos

Kalithea Springs
Kilderne i Kalithea har siden Antikkens tid været kendt for sine terapeutiske kræfter. Folk valfartede til kilderne fra de nærliggende øer og med tiden fra landene omkring Middelhavet.

Nu er stedet blevet restaureret, og er et dejligt sted for par og familier at tilbringe en afslappende dag i flotte omgivelser. Den lille strand er meget børnevenlig og der er også en restaurant. 

Læs mere og se billeder her.

  Kilderne i Kalithea
 
 
 

 

 
 

Kontakt - Privatlivspolitik